• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Narancsos habos kakaó

Hozzávalók

  • 4 dl tej
  • fél dl narancslé (lehet kicsit több is)
  • 1,5 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 5–6 szem Barna Nád Kockacukor

A tetejére:

  • 2 dl habtejszín
  • fél narancs reszelt héja

Elkészítés

A tejet és a narancslevet egy lábasba öntjük, és felforrósítjuk. Közben beletesszük a kockacukrot, megvárjuk, míg elolvad, majd hozzáadjuk a kakaóport, és elkeverjük a narancsos tejben.

Frissen felvert tejszínhabbal tálaljuk, a tetejére narancshéjat reszelünk díszítésként.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kurkumás Latte

Frissítő gyümölcs shake

Sült almás puncs

Forró limonádé

Narancsos csokoládélikőr

Fehércsokis forró tejital

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".