• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Nyuszitalpas cupcake

Hozzávalók

  • 2 tojás
  • 10 dkg Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg csokoládé olvasztva
  • 1 tk sütőpor
  • 2 ek savanykás lekvár
  • 1,5 dl tej

Tetejére

  • zöld-fehér-rózsaszín marcipán
  • kókuszos bonbon

Elkészítés

A tojásokat a cukorral felhabosítjuk, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a csokoládét felolvasztva, a lisztet, a sütőport, a savanykás lekvárt és a tejjel felhígítjuk.

Fagyis kanállal fém muffintepsi papírral kibélelt mélyedéseibe mérjük a tésztát. 180 fokos sütőben 35 perc alatt megsütjük.

A zöld marcipánt kiszaggatjuk és a muffinok tetejére tesszük. Erre ültetjük a bonbont. A fehérből talpat és farkincát készítünk neki, a rózsaszínből a talppárnák készülnek.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kakaós-tojáslikőrös kuglóf aszalt meggyel

Túrókrémes palacsintatorta

Céklás fészek

Húsvéti répatorta

Húsvéti mazsolás kenyér

Húsvéti nyuszi keksz

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".