• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Nyuszitalpas cupcake

Hozzávalók

  • 2 tojás
  • 10 dkg Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg csokoládé olvasztva
  • 1 tk sütőpor
  • 2 ek savanykás lekvár
  • 1,5 dl tej

Tetejére

  • zöld-fehér-rózsaszín marcipán
  • kókuszos bonbon

Elkészítés

A tojásokat a cukorral felhabosítjuk, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a csokoládét felolvasztva, a lisztet, a sütőport, a savanykás lekvárt és a tejjel felhígítjuk.

Fagyis kanállal fém muffintepsi papírral kibélelt mélyedéseibe mérjük a tésztát. 180 fokos sütőben 35 perc alatt megsütjük.

A zöld marcipánt kiszaggatjuk és a muffinok tetejére tesszük. Erre ültetjük a bonbont. A fehérből talpat és farkincát készítünk neki, a rózsaszínből a talppárnák készülnek.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Nyuszikekszek

Tojásdíszek

Narancsos-almás répatorta sajtkrémmel

Kakaós-tojáslikőrös kuglóf aszalt meggyel

Húsvéti cake-popok

Nyuszi torta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".