• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Pavlova torta

Hozzávalók

  • 4 db tojásfehérje
  • 1 csipet só
  • 7 evőkanál Koronás Porcukor
  • 1 evőkanál keményítő
  • 1 teáskanál ecet
  • 5 dl tejszín
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor
  • vegyes gyümölcsök

Elkészítés

A tojásfehérjét a csipet sóval robotgéppel verni kezdjük, majd kanalanként adjuk hozzá a porcukrot, folyamatos keverés mellett. A keményítőt rászitáljuk, hozzáadjuk az ecetet és összekeverjük. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre igazgatjuk tortaformában a habot és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk és visszavesszük a hőfokot 150 fokra. 60 percig sütjük, szárítjuk a tortát. A tejszínből 2 evőkanál porcukorral habot verünk, a kihűlt tortára simítjuk és megszórjuk gazdagon gyümölcsökkel.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Rusztikus almatorta fahéjas cukormázzal

Citromos-mentás tarte

Eper mousse torta

Nektarinos-mogyorós tarte

Répatorta

mascarpone krémmel

Túrókrémes palacsintatorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".