• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Ribizlis baracklekvár

Hozzávalók

  • 2 kg sárgabarack
  • 50 dkg ribizli
  • 50 dkg Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

A barackot megmossuk, kimagozzuk, majd összeturmixoljuk. Elkeverjük a befőzőcukorral, majd forrást követően még 3 percig kevergetve főzzük. Az utolsó percben beletesszük a leszemezett ribizliket. Az esetlegesen képződött habot eltávolítjuk róla. Üvegekbe merjük, majd a tetejüket rátekerve 5 percig fejre állítjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Epres rebarbara­lekvár

Egreslekvár

Narancsos-almás áfonyalekvár

Eper-gin lekvár

Körtelekvár

Paradicsomlekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".