Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
kb. 6 darabhoz
A töltelékhez:
A tésztához:
Ezen felül:
A pudingporból, a cukorból és a tejből a csomagoláson található leírás szerint elkészítjük a vaníliapudingot, szitán átpasszírozzuk, közvetlenül a felszínére terítünk egy fóliát (hogy ne képződjön rajta bőr), és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
A habtejszínt kemény habbá verjük, és kézzel (nem géppel) a vaníliás pudingba forgatjuk. Egy időre a hűtőszekrénybe tesszük.
A tojásokat a sóval 2-3 perc alatt habosra verjük, majd a legalacsonyabb fokozaton belekeverjük a többi hozzávalót, és addig keverjük, amíg sima tésztát kapunk.
Egy nagy, tapadásmentes serpenyőt kikenünk egy kevés olajjal, és egy kis adag tésztát öntünk a serpenyő közepébe. Gyorsan megforgatjuk a serpenyőt minden irányban, hogy a tészta egyenletesen és vékonyan elterüljön benne. Kb. 1 perc elteltével megfordítjuk a palacsintát, és a másik oldalát is egy percig sütjük.
A palacsintát megkenjük a pudinggal, megszórjuk málnával, összehajtogatjuk vagy feltekerjük, megszórjuk porcukorral, és még melegen elfogyasztjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás