• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Almás kekszek

Hozzávalók

  • 25 dkg liszt
  • 6 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 csipet só
  • fél teáskanál sütőpor
  • 0,5 dl napraforgó olaj
  • 1 db alma

Elkészítés

Az almát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzákeverjük a többi alapanyagot és összedolgozzuk. Kis adagokat veszünk a tésztából, gombóccá formázzuk, ellapítjuk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre ültetjük őket. 180 fokos sütőben 25 perc alatt megsütjük. Porcukorral megszórva kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Florentin keksz

Csokis diós sütikeverék

Csokis-makadámdiós cookies

Kókuszos keksz csokival

Aszalt áfonyás keksz narancsos cukormázzal

Egyszerű alapkeksz

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".