• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Epermisu

Hozzávalók

  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 5 dl tej
  • 35 dkg mascarpone
  • 3 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor
  • 20 dkg babapiskóta
  • 30 dkg eper

Elkészítés

A vaníliás pudingport a tejjel apránként felengedjük és sűrűre főzzük. Cukrozzuk, majd hozzáadjuk a barnacukrot és elkeverjük. Végül apránként lazítjuk a krémet a mascarponéval. Poharakba rétegezzük a krémet, a babapiskótát, a felkockázott epret, a tetejére eper kerüljön. Kihűtjük, így tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Cukkinis-citromos sütemény

Mogyorós karamella

Almakompót fahéjas krémmel

Zeppole, olasz túrófánk

Vaníliás korongok csokikrémmel és cukormázzal

Mesekeksz

Spekuláciusz

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".