• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Baileys-es töltött csokis keksz

Hozzávalók

A kekszhez:

  • 30 g vaj
  • 200 g étcsokoládé
  • 2 db tojás
  • 80 g Barna Nád Kristálycukor
  • 30 g búzaliszt
  • ¼ teáskanál sütőpor

A töltelékhez:

  • 120 g mascarpone
  • 20 ml Baileys
  • fél–1 evőkanál Koronás Porcukor

Elkészítés

A vajat és a csokoládét megolvasztjuk, majd hűlni hagyjuk. A tojásokat kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd a langyosra hűlt csokis keveréket is hozzáadjuk. Beleszórjuk a sütőporral elkevert lisztet, és összekeverjük/gyúrjuk. Hűtőbe tesszük egy órára. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki két tepsit. A hűtőből elővett masszából kis gombócokat formázunk, és a tepsire sorakoztatjuk őket. 12–14 percig sütjük, majd megvárjuk, míg teljesen kihűl. A töltelék hozzávalóit alaposan kikeverjük, és ezzel ragasztjuk össze a kihűlt csokis kekszeket.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Tejbegríz­gombóc

Tojásmentes rebarbara-eper felfújt

Lisztmentes muffin

Csokis diós sütikeverék

Mandulás répasütik bögrében sütve

Szedres kosárka

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".