• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Málna-szeder lekvár

Hozzávalók

  • 1 kg málna
  • 1 kg szeder
  • 70 dkg Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, majd a befőzőcukorral összekeverjük, felforraljuk. A forrástól számítva 5 percig kevergetve főzzük, ha nagyon darabos beleturmixolhatunk. Sterilizált üvegekbe adagoljuk. A tetőt rátekerjük, majd fejre állítjuk 5 percre.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vaníliás-gyömbéres sárgabarack­­lekvár

Sütőben sült szilvalekvár

Egreslekvár

Lychee lekvár

Gyömbéres banándzsem

Szőlőlekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".