• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Málnaszörp

Hozzávalók

  • 50 dkg málna
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • ¾ l víz

Elkészítés

A vizet a szirupcukorral összemelegítjük, hogy a cukor feloldódjon. A málnát hozzáadjuk és 5 percig főzzük. Ezt követően leszűrjük, a kész levet újraforraljuk, majd fertőtlenített üvegekbe adagoljuk.

Ízlés szerint vízzel hígítjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Narancsos ananászszörp

Gyermekláncfű­szörp

Gyömbérszörp almával

Szirup citromfűvel, mentával, bazsalikommal és zsályával

Citromfűszörp citrommal

Citrusszörp kakukkfűvel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".