• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Sárgabarack­lekvár nektarinnal

Hozzávalók

  • 80 dkg sárgabarack
  • 70 dkg nektarin
  • 1 doboz Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 1 db narancs facsart leve

Elkészítés

A sárgabarackot és a nektarint megmossuk, kimagozzuk és botmixerrel leturmixoljuk, majd összekeverjük a befőzőcukorral és a narancs facsart levével. Kevergetés közben felforraljuk, 10 percig rotyogtatva főzzük. A forró lekvárt sterilizált üvegekbe* töltjük.

*az üvegeket alaposan elmossuk és 100 fokos sütőben 20 percig sterilizáljuk. A fedőket forró vízben kiforraljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Szőlő lekvár

Fügelekvár

Áfonyalekvár

Málnás mangólekvár

Bazsalikomos ribizlilekvár

Mentás, áfonyás „dupla” baracklekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".