• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Barackos korongok

Hozzávalók

  • 1 csomag leveles vagy élesztős tésztatekercs
  • 1 doboz konzerv barack
  • 30 dkg mascarpone
  • 20 dkg natúr joghurt
  • 2 evőkanál Koronás Extra Finom Porcukor

Elkészítés

A leveles tésztát kitekerjük és egy belisztezett fánkszaggatóval minél több kört szúrunk ki belőle. A felesleges tésztát lehúzzuk róla, a sütőpapírral együtt tepsire húzzuk, villával megszurkáljuk és 180 fokos sütőben kisütjük 15 perc alatt. A mascarponét a joghurttal és a porcukorral összekeverjük. A kihűlt tésztakarikákra kenünk a krémből egy fél/negyed barackot nyomunk a tetejére, így tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Flódni

Cukkinis-diós brownie

Tiramisu Taco

Pörkölt mandulás cupcake

Almás tatin

Szedres kosárka

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".