Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Öblítsük át a mentát és a leveleket szedjük le szárakról. Töltsük a vizet egy edénybe, oldjuk fel benne a szirupcukrot és főzzük addig, míg a szirup átlátszó nem lesz, majd öntsük rá a mentára. Hagyjuk állni a szirupot hűvös helyen 48 órán keresztül (fehér rummal ízesíthetjük a szirupot). Szűrjük le a szirupot, töltsük steril üvegbe, zárjuk le és helyezzük hűtőbe. A hosszabb eltarthatóság érdekében, az üvegbe töltés előtt forraljuk a szirupot 3 percig. A mohito koktél alapjaként a legmegfelelőbb a Hemingway vagy az arab menta intenzív illata, valamint mentolossága miatt.
Recept nyomtatás vagy megosztás