• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Narancsos habos kakaó

Hozzávalók

  • 4 dl tej
  • fél dl narancslé (lehet kicsit több is)
  • 1,5 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 5–6 szem Barna Nád Kockacukor

A tetejére:

  • 2 dl habtejszín
  • fél narancs reszelt héja

Elkészítés

A tejet és a narancslevet egy lábasba öntjük, és felforrósítjuk. Közben beletesszük a kockacukrot, megvárjuk, míg elolvad, majd hozzáadjuk a kakaóport, és elkeverjük a narancsos tejben.

Frissen felvert tejszínhabbal tálaljuk, a tetejére narancshéjat reszelünk díszítésként.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vegyes turmix

Karácsonyi eggnog

Dinnye­limonádé

Karácsony „after” pohárkrém

Téli almás puncsital

Forró limonádé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".