• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Téli almás puncsital

Hozzávalók

  • 700 ml almalé
  • 300 ml narancslé
  • 1 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál Koronás Kandiscukor
  • 2 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés

Összekeverjük az almalevet, a narancslevet, a citromlevet, majd felforrósítjuk, de nem forraljuk, hogy a gyümölcslevek vitamintartalma ne vesszen el. A tűzhelyről levéve belekeverjük a kandiscukrot és a fahéjat. Forrón fogyasztjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vegyes turmix

Earl grey latte

Karácsony „after” pohárkrém

Kurkumás Latte

Gránátalmás ciderpuncs

Mézeskalács-likőr

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".