• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Áfonyás-epres kuglóf

Hozzávalók

  • 10 dkg puha vaj
  • 10 dkg Koronás Porcukor
  • 2 tojás
  • 1,5 dl kefir/joghurt
  • 25 dkg liszt
  • 1 evőkanál sütőpor
  • 5 dkg kókuszreszelék
  • 15 dkg eper
  • 5 dkg áfonya

 

Elkészítés

A vajat robotgéppel összehabosítjuk a porcukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat. Hozzákeverjük a joghurtot, a lisztet, kókuszreszeléket, sütőport. Az apróra vágott epret a masszába forgatjuk és az áfonyát is hozzáadjuk, a masszát a sütőformába kanalazzuk. 180 fokra előmelegített sütőben 45–50 perc alatt készre sütjük. A kihűlt süteményt óvatosan kifordítjuk a formából, és porcukorral megszórva tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokoládés-málnás brownie

Vörös áfonyás fordított sütemény

Húsvéti fészkek

Alma

Karamellköntösben

Epres-színes party pancake

Kakaós háromszögek

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".