• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Almás kuglóf

Hozzávalók

  • 1 közepes alma
  • 18 dkg vaj
  • 4 db tojás
  • 17 dkg Koronás Kristálycukor
  • 35 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 1 dl natúr joghurt vagy tejföl
  • 1 teáskanál fahéj

Elkészítés

Az almát almareszelőn lereszeljük. A tojásokat a cukorral robotgéppel felhabosítjuk. A vajat megolvasztjuk. A tojáshabhoz adjuk a reszelt almát, a vajat, a lisztet, a sütőport, fahéjat és a joghurtot. Fakanállal vagy robotgéppel elkeverjük. Szilikon kuglófformába adagoljuk a masszát. 180 fokos sütőben 40–45 percig sütjük. Ha elkészült, kicsit hűtjük a formában, majd kiborítjuk egy rácsra.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Barack­lekváros-csokis babka

Loukoumades, a görög fánk

Epermisu

Marcipános muffin

Joghurtos kevert süti

kandírozott vérnaranccsal

Mogyorós-zabpelyhes bonbon

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".