• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Amaretti

Hozzávalók

  • 0,22 kg Koronás Porcukor
  • 2 db tojásfehérje
  • 1 csipet citromsav
  • fél teáskanál mandulaaroma
  • 0,125 kg mandulaliszt
  • 40 szem hántolatlan egész mandula

Elkészítés

A porcukrot, tojásfehérjét, citromsavat és a mandulaaromát habverőgépbe tesszük, és addig habosítjuk magas fordulaton, míg kemény hab nem lesz (kb. 10 perc)! Kivesszük a gépből, hozzákeverjük a mandulalisztet, és egy habzsákba tesszük a habot. Szilikonos sütőpapírral fedett lemezre fél diónyi adagokat nyomunk a habból, és mindegyik tetejére ráteszünk egy szem hántolatlan mandulát.140 fokra előmelegített sütőben légkeverés nélkül 15-–20 percig szárítjuk, majd hagyjuk kihűlni, és kész is.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mézeskalács keksz

Csokis-makadámdiós cookies

Vaníliás fahéjas kifli

Kókuszos keksz csokival

Florentin keksz

Almás kekszek

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".