• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Mákos vaníliás kifli

Hozzávalók

  • 100 g darált mandula
  • egy narancs héja
  • egy citrom héja
  • 30 g Koronás Porcukor
  • 250 g liszt
  • 180 g vaj
  • 100 g méz
  • 50 g darált mák
  • csipet só
  • 1 cs. vaníliás cukor

 

Elkészítés

A tésztához az összes hozzávalót mérjük egy keverőtálba és  gyúrjuk sima tésztává. Formázzunk egy kb. 1 cm átmérőjű tekercset a tésztából, vágjunk 1 cm-es darabokat belőle, és formázzuk kifliké.

Helyezzük őket sütőlemezre és 180 ° C-ra előmelegített sütőben süssük őket kb. 12 perc alatt aranysárgára. Még melegen forgassuk porcukorba, vagy ha kihűltek hintsük meg a tetejüket porcukorral.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Pekándiós csokis sütemény

Málnás zabszelet

Húsvéti palacsinta

Cseresznyés-mandulás pite

Magvas gyümölcskenyér

Tejszínes-szedres almáspite

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".