• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Aszalt szilvás cantucci

Hozzávalók

  • 25 dkg liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 10 dkg Koronás Kristálycukor
  • 2 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék vagy fahéj
  • 5 dkg vaj
  • 2 db tojás
  • 10 dkg aszalt szilva
  • 5 dkg törökmogyoró

Elkészítés

A lisztet tálba mérjük. Hozzáadjuk a sütőport, a cukrot, a fűszert, a puha vajat, a tojásokat, az apróra vágott aszalt szilvát és az egész mogyorót. Két rudat formázunk belőle, melyet 20 percig 180 fokos sütőben sütünk. Ferdén szeleteljük, kb. ujjnyi vastagon, majd újabb 10 perc sütés. Fémdobozban hetekig eláll.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Almás kekszek

Húsvéti nyuszi keksz

Almás-fahéjas keksz

Csokis-diós áfonyás keksz

Kerek rácsos keksz

vegán variációban is

Narancsos keksz

Csokicseppekkel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".