• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Banános-áfonyás muffin

Hozzávalók

  • 0,15 kg búzaliszt
  • fél teáskanál szódabikarbóna
  • negyed teáskanál sütőpor
  • 50 g Koronás Aranybarna Cukor
  • 25 g zabpehely
  • 1 db nagy, érett banán
  • 0,14 l görög joghurt
  • 3 teáskanál olívaolaj
  • 1 db tojásfehérje
  • 75 g fekete áfonya
  • ízlés szerint zabpehely

Elkészítés

Egy tálban keverjük össze a szódabikarbónát, sütőport, cukrot és a lisztet. Aztán keverjük bele a zabpelyhet is. Egy másik tálban törjük pépesre a banánokat. Keverjük hozzá a joghurtot, olajat és a tojást. A banános részt keverjük el a szárazanyagokkal. Keverjük hozzá az áfonyák felét is. A muffinformák aljába tegyünk pár szem áfonyát, majd töltsük fel a formákat a muffintésztával, végül pár szem áfonyát tegyünk a tetejükre is. 200 fokon kb. 25–30 perc alatt süssük őket készre.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Diós muffin

Kókuszos muffin citromos cukormázzal

Mandulás-banános muffin

Banános-áfonyás muffin

Céklás-banános muffin rózsaszín cukormázzal

Nyuszitalpas cupcake

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".