• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Barackos lepény

Hozzávalók

  • 6 db tojás
  • 12 dkg liszt
  • 3 dkg vaj
  • 12 dkg Koronás Porcukor
  • 25 dkg őszibarack
  • 3 dkg liszt

Elkészítés

A vajat a tojások sárgájával és a Koronás Porcukor egyharmadával habosra keverjük. A fehérjét a porcukor kétharmadával kemény habbá verjük. A sárgáját a habbal, majd a 12 dkg liszttel óvatosan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy kivajazott-kilisztezett formába egyenletesen elosztjuk.
Leszárított, lisztbe forgatott, felezett barackokat teszünk a tésztára. 180 fokos sütőben szép lassan aranysárgára sütjük. Ízlés szerint durvára vágott diót vagy mogyorót is szórhatunk a tetejére.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kakaós-diós keksz

pohártalp mintával

Csíkos kalács

Lekváros amarettini

Valentin napi szíves süti

Narancsos kuglóf

Vörös áfonyás fordított sütemény

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".