• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Bodzás-epres palacsinta

Hozzávalók

  • 15 dkg finomliszt
  • fél teáskanál sütőpor
  • nagy csipet só
  • 1 evőkanál Koronás Porcukor
  • 2 tojás
  • 2,5 dl kaukázusi kefir
  • 2 evőkanál napraforgó olaj
  • 10 dkg eper
  • 2 tányér bodzavirág

 

Elkészítés

A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a sütőport, sót, cukrot, beleütjük a tojásokat, majd apránként felengedjük a kaukázusi kefirrel, olajjal. Hozzáadjuk az apróra vágott epret, belecsipkedjük a virágokat. Kisméretű palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat. Porcukorral megszórjuk és lekvárral tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Nyári kókuszos cupcake

Szedres kosárka

Csokoládés tölcsér karamellás-mogyorós popcornnal megkoronázva

Almakompót fahéjas krémmel

Mákos-grapefruitos zselés süti

Aszalt gyümölcsös falatok

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".