Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához:
A glazúrhoz:
A csokoládét gőz felett olvasszuk meg és válasszuk közben szét a tojásokat. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A puha vajat, a barna cukorral és a tojássárgájával keverjük ki krémesre, majd adjuk hozzá a langyos olvasztott csokoládét. Felváltva kanalazzuk hozzá a lisztet és a felvert tojásfehérje habot.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire kenjük és süssük kb. 20 percig. Végezzünk tűpróbát. A kihűlt tésztából szúrjunk ki eltérő méretű csillagokat, díszítsük őket glazúrral, jégcukorral vagy cukorgyöngyökkel. Hagyjuk a mázat megszáradni, majd helyezzük egymásra, hogy csodálatos karácsonyfákat kapjunk.
TIPP: A maradék tésztát felhasználhatjuk cakepops készítéséhez!
Recept nyomtatás vagy megosztás