• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Csokis-mogyorós muffin

Hozzávalók

  • 110 g puha vaj
  • 0,2 kg Koronás Kristálycukor
  • 4 db tojásfehérje
  • 280 g joghurt
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 0,3 kg búzaliszt
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • fél teáskanál sütőpor
  • fél teáskanál só
  • 120 g csokoládé cseppek
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 4 teáskanál durvára tört törökmogyoró
  • 2 teáskanál Barna Nád Kristálycukor

Elkészítés

Egy tálban keverjük össze a puha vajat a cukorral. Keverjük hozzá a tojásfehérjéket is. Mikor sima a keverék, adjuk hozzá a joghurtot is. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, sütőport és szódabikarbónát. Adjuk a krémes tésztaalaphoz a szárazanyagokat, és keverjük simára a masszát. Keverjük bele a csokoládé cseppeket is, majd töltsük a masszát a sütőformákba. A tetejére való anyagokat egy tálban keverjük össze és egyenlően oszlassuk el a muffinok tetejére szórva. 180 fokra előmelegített sütőben 20–30 perc alatt süssük készre a muffinokat.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas cupcake

Halloween szellem muffin

Kókuszos muffin citromos cukormázzal

Céklás-banános muffin rózsaszín cukormázzal

Barackos muffin

Fehér­csokoládé muffin

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".