• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Csokis panna cotta kókusszal

Hozzávalók

  • 5 dl tejszín
  • 1 db vaníliarúd
  • 3 db zselatinlap
  • 20 dkg étcsoki
  • 30 g kókuszchips vagy reszelék

Elkészítés

A tejszínt lábasba öntjük és forráspontig melegítjük. Hozzáadjuk a kockára tört csokit és felolvasztjuk benne. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd amikor felpuhult a csokis tejszínhez adjuk. A krémet poharakba töltöm. A kókuszt száraz serpenyőben megpirítjuk, majd a tányérra borított panna cottával kínáljuk.

Tipp: a tejszín helyett használhatunk kókusztejet is.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Madártej

Vaníliás-rumos korongok

Házi csokipuding

Mákos-diós smarni

Karamellás tejbegrízes pohárkrém

Csokis kókuszszelet

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".