• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Csokis Pavlova torta eperrel, áfonyával

Hozzávalók

  • 3 db tojásfehérje
  • 1 csipet só
  • 15 dkg Koronás Porcukor
  • 1,5 teáskanál keményítő
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 30 dkg mascarpone
  • 2,5 dl tejszín
  • 3 evőkanál Koronás Porcukor
  • 40 dkg friss gyümölcs (eper, áfonya, málna, stb.)

Elkészítés

A tojássárgáját a csipet sóval robotgéppel felhabosítjuk, majd apránként hozzáadagoljuk a porcukrot, melynek a végébe belekeverjük a keményítőt is. A hab felébe forgatjuk a kakaóport és márványosan összeforgatjuk a fehér résszel. Vagy egy nagy vagy néhány kisebb kör alakban sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmozzuk a krémet és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 10 percig sütjük így, majd levesszük a hőt 130 fokra és így sütjük még legalább 60 percig. A mascarponéból és a tejszínből kemény habot verünk a porcukorral, majd a kihűlt hablapra kenjük. Eperrel és áfonyával szórjuk meg tálaláskor.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Valentin napi torta

Csokoládés borsmenta torta

Almás sajttorta Mézivel

Málnás csokoládé­mousse-torta

Eper mousse torta

Sütés nélküli epres zebra torta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".