• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Duplabogyós-tejpite

Hozzávalók

A tésztához

  • 4 db tojás
  • 250 ml tej
  • 140 g búzaliszt
  • 50 g Koronás Kristálycukor
  • fél citrom reszelt héja
  • 1 nagy csipet só

A serpenyőbe

  • 20 g vaj

A tetejére

  • 75 g áfonya
  • 75 g eper vagy málna

Tálaláshoz

  • Koronás Porcukor
  • méz
  • juharszirup

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Egy magas peremű fémnyelű serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd beleöntjük a tésztát. Enyhe lángon sütjük, míg a tészta teteje a serpenyőben kezd besűrűsödni a hőtől. Ekkor rászórjuk a gyümölcsöket és áttesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe, ahol légkeverés nélkül 10 percen át sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Barackos-túrós lepény

Gyömbéres-citromos brownie cukormázzal

Fordított karamellás körtetorta

Epres-színes party pancake

Kakaós-tojáslikőrös kuglóf aszalt meggyel

Túrós-grízes palacsinta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".