• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Epres banándzsem

Hozzávalók

  • 0,8 kg banán
  • 0,2 kg eper
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1

Elkészítés

Az epret megmossuk, megtisztítjuk, a banánt meghámozzuk és feldaraboljuk a gyümölcsöket. Egy edényben összekeverjük a gyümölcsöket a Koronás Befőzőcukorral és forrástól számított 10 percen át forraljuk. A kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük és lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Málna-nektarin lekvár

Pikáns szilvaszósz

Vaníliás-rebarbarás meggylekvár

Málnalekvár

Mokkás körtedzsem

Ribizlis baracklekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".