• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Epres rebarbara­lekvár

Hozzávalók

  • 0,7 kg eper
  • 0,3 kg rebarbara
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1

Elkészítés

Az epret és a rebarbarát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a Koronás Befőzőcukrot. Tűzhelyre tesszük és forrástól számított 10 percen át forraljuk a lekvárt. A kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük, és lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mentás, áfonyás „dupla” baracklekvár

Fahéjas banándzsem

Áfonyalekvár

Narancsos eperlekvár

Rumos, fahéjas meggylekvár

Töklekvár almával, naranccsal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".