Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Előkészítünk két lábost. Az egyikbe feltesszük főni a szedret és az áfonyát, a másikba pedig a málnát. Mindkettőt meglocsoljuk egy-egy teáskanál citromlével. Ha a gyümölcsök levet engedtek, hozzájuk adjuk a befőzőcukrot, 35 dkg-ot a szedres áfonyához, 15 dkg-ot a málnához. 10 percig lassú tűzön főzzük. 4 üveg alját 1/3-ad részig töltjük a sötétlila lekvárral, és hűtőbe tesszük. Ha a lekvár megdermedt az üveg alján, következhet a málnás réteg, ezzel 2/3-ad részig töltjük az üvegeket. Ismét a hűtőbe tesszük dermedni. Végül az üvegeket csordultig töltjük a maradék szeder-áfonya lekvárral.
Recept nyomtatás vagy megosztás