• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Fehércsokis torta barackkal

Hozzávalók

Tészta

  • 25 dkg vaj
  • 8 ek Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 3 tojás
  • 20 dkg görög joghurt
  • 30 dkg liszt
  • 5 g sütőpor
  • 4 barack
  • 5 dkg fehér csoki

Krém

  • 15 dkg fehér csoki
  • 20 dkg sajtkrém
  • 20 dkg görög joghurt
  • 1 ek Koronás Porcukor
  • 1 marék natúr pisztácia darabolva

Elkészítés

A vajat a cukorral robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot. Hozzámérjük a lisztet, a sütőport. A barackot darabolva adjuk a tésztához. 5 dkg olvasztott csokoládét is a tésztához keverünk. 180 fokon 45–50 perc alatt megsütjük a tortát. Ha nagyon pirulna, lefedjük alufóliával.

A 15 dkg fehér csokit gőz fölött felolvasztjuk. A joghurtot a sajtkrémmel összekeverjük, hozzáadunk 1 ek porcukrot. Az olvasztott csokihoz keverünk kevés krémet, majd a csokit a krémhez adjuk és alaposan elkeverjük. A tortára kenjük, darabolt pisztáciával szórjuk meg.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Túrós-mandulás fonatok

Nyuszi torta

Nyuszikekszek

Répás süti csészében

Kakaós-tojáslikőrös kuglóf aszalt meggyel

Céklás fészek

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".