• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Fehér­csokoládés brownie

Hozzávalók

A tésztához

  • 145 g vaj
  • 190 g fehércsokoládé
  • 232 g Koronás Kristálycukor
  • 3 db tojás
  • 195 g liszt
  • 2 nagy csipet só

A tetejére

  • 35 g étcsokicseppek vagy töredékek

Elkészítés

Egy 20x18 cm-es magas peremű tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A vajat a csokoládéval vízgőz fölött megolvasztjuk. Hozzákeverjük a sót és a cukrot. Ezután a tojást, végül a lisztet is hozzáadjuk. Az elkészült, csomómentesre kevert masszát egyenletesen elterítjük egy 20x18 cm-es magas peremű tepsiben. Az étcsokoládé cseppeket szépen rászórjuk a tetejére. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. A kisült brownie-t hagyjuk a tepsiben hűlni 1 órán át, majd 2 órára hűtőbe tesszük szeletelés előtt.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Marcipános-meggyes kuglóf

Sósmogyorós karamellpite

Makadámdiós keksz

Kaiser smarni

Flódni

Stollenfalatok

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".