• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Forró csokoládé

Hozzávalók

A csokiitalhoz

  • 500 ml habtejszín
  • 100 ml tej (2,8%-os)
  • 200 g 53%-os étcsokoládé
  • 80 g Barna Nád Kristálycukor

A díszítéshez

  • tejszínhab
  • reszelt csokoládé

Elkészítés

Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a nádcukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk. Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett még egyszer felforraljuk. Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva, esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Pink forró csoki

Fűszeres cukorszirup

Forró italokhoz

Vaníliás-narancsos tea

Forró gyömbéres narancsital

Earl grey latte

Forró csokoládé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".