• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Pink forró csoki

Hozzávalók

  • 20 dkg fehér csoki
  • 6 dl kókuszos mandulatej
  • 1 dl céklalé
  • 1 evőkanál Koronás Kristálycukor

Elkészítés

A kókuszos mandulatejet megmelegítjük, hozzáadjuk a cukrot, majd felolvasztjuk benne a fehér csokit. Hozzáadjuk a céklalét, ami gyönyörű pink színűre festi majd a forró csokit. A tetejére a mandulatejből habot készítünk, és az italra kanalazzuk.

Elkészítési idő: 10 perc

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas narancs tea

Fűszeres cukorszirup

Forró italokhoz

Forró csokoládé

Téli almás puncsital

Habos karamellás kávé

Pink forró csoki

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".