• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Gránátalmás ciderpuncs

Hozzávalók

  • 3 dl cider
  • 2 dl narancs/áfonyalé
  • 4 szem Barna Nád Kockacukor
  • fél narancs héja
  • 3–4 szem szegfűszeg
  • kis darab fahéj

A tálaláshoz:

  • gránátalma magok
  • 1 db alma

Elkészítés

A cidert és a narancslevet lábasba öntjük, a kockacukrot beletesszük, a fűszereket és a narancs héját teatojásba téve belelógatjuk. Közepes lángon 15–20 percig főzzük, majd poharakba töltjük, és gránátalmamagokkal és almadarabokkal tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vaníliás-narancsos tea

Epres banánturmix mentával

Vegyes turmix

Dinnye­limonádé

Forró csokoládé

Narancsos vodkalikőr

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".