• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Sós karamellás forró csokoládé

Hozzávalók

  • 40 g Koronás Aranybarna Cukor
  • nagy csipet só
  • 3 dl tej
  • 100 g étcsokoládé
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor

Elkészítés

A barnacukrot egy kis lábasba tesszük, és közepes lángon karamellizáljuk, közben hozzáadunk egy nagy csipet sót. A tejet felforrósítjuk, és a karamellre öntjük. Ha összeugrik, pár perc kevergetést követően újra el fog olvadni. Továbbra is közepes lángon hagyva hozzáadjuk a kakaóport, és simára keverjük, majd beletördeljük a csokoládét, és kevergetjük, míg az is teljesen elolvad.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Narancsos habos kakaó

Téli almás puncsital

Karácsony „after” pohárkrém

Frissítő gyümölcs shake

Gránátalmás ciderpuncs

Forró csokoládé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".