• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Gluténmentes (GM) amerikai palacsinta mentás eperszósszal

Hozzávalók

  • 1 banán (30 dkg)
  • 1 tojás
  • 2 evőkanál Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 10 dkg mandulaliszt
  • 3 evőkanál rizsliszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 4 dkg olvasztott vaj
  • 2–2,5 dl tej

Az eperszószhoz:

  • 10 dkg eper
  • 1 evőkanál Koronás Porcukor
  • menta

Elkészítés

A banánt összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojás sárgáját, az mandulalisztet, rizslisztet, sütőport, olvasztott vajat, felhígítjuk a tejjel. A fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük és óvatosan összeforgatjuk a két részt. Serpenyőben közepes lángon kisütjük a palacsintákat. Az epret a porcukorral és a mentával összeturmixoljuk és a kisült palacsintákkal kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kókuszlabdák

Áfonyás rakott kifli

Csokis-mandulás gyümölcskenyér

Banánkenyér

Epres-színes party pancake

Mandulás-kakaós huszárcsók

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".