• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Brownie

Hozzávalók

  • 3 tojás
  • 110 g Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 100 g Barna Nád Kristálycukor
  • 150 g vaj
  • 100 g étcsokoládé
  • 12 g mogyoróolaj
  • 40 g liszt
  • 15 g kakaópor
  • 75 g durvára vágott, pirított mogyoró
  • 1 marék szezámmag
  • 100 g baracklekvár

Elkészítés

A tojást a finomszemcséjű kristálycukorral és a barna nádcukorral keverjük habosra. A vajat és a csokoládét vízfürdőn (40 °C) olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a mogyoróolajat (olajat). A csokoládés részt adjuk a tojás-cukros keverékhez, majd keverjük  hozzá a lisztet, a kakaót és a mogyorót. A masszát helyezzük sütőpapírral bélelt, kb. 30 x 20 cm-es tepsibe. Szórjuk meg szezámmaggal, és 180°C-ra előmelegített sütőben kb 30 percig süssük. Ha kihűlt, kenjük rá a forró baracklekvárt és szeleteljük fel.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Epres-színes party pancake

Mandulás tallér csokival

Nyuszibriósok

Lekváros linzer kockák

Aranygaluska

Sütőtökös muffin pókhálóval

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".