• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Gluténmentes (GM) amerikai palacsinta mentás eperszósszal

Hozzávalók

  • 1 banán (30 dkg)
  • 1 tojás
  • 2 evőkanál Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 10 dkg mandulaliszt
  • 3 evőkanál rizsliszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 4 dkg olvasztott vaj
  • 2–2,5 dl tej

Az eperszószhoz:

  • 10 dkg eper
  • 1 evőkanál Koronás Porcukor
  • menta

Elkészítés

A banánt összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojás sárgáját, az mandulalisztet, rizslisztet, sütőport, olvasztott vajat, felhígítjuk a tejjel. A fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük és óvatosan összeforgatjuk a két részt. Serpenyőben közepes lángon kisütjük a palacsintákat. Az epret a porcukorral és a mentával összeturmixoljuk és a kisült palacsintákkal kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Brownie

szezámmaggal

Banánkenyér

Pekándiós csokis sütemény

Gluténmentes (GM) amerikai palacsinta mentás eperszósszal

Joghurtos kevert süti

kandírozott vérnaranccsal

Mogyorós karamella

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".