• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Gyömbéres banándzsem

Hozzávalók

  • 1 kg banán
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1
  • 1 citrom leve
  • ízlés szerint gyömbér

Elkészítés

A banánt meghámozzuk feldaraboljuk, a citrom levét kifacsarjuk, majd a friss, megtisztított gyömbérből ízlés szerint a citromlébe reszelünk. Ráöntjük a banánra, majd hozzá keverjük a Koronás Befőzőcukrot is. Tűzhelyre téve a forrástól számított 10 percig forraljuk. A kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük és lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Áfonya-nektarinlekvár

Eper-gin lekvár

Szilva-sárgabarack vegyes lekvár

Rumos ananászdzsem

Rozmaringos baracklekvár

Rumos, fahéjas meggylekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".