• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Gyömbéres banándzsem

Hozzávalók

  • 1 kg banán
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1
  • 1 citrom leve
  • ízlés szerint gyömbér

Elkészítés

A banánt meghámozzuk feldaraboljuk, a citrom levét kifacsarjuk, majd a friss, megtisztított gyömbérből ízlés szerint a citromlébe reszelünk. Ráöntjük a banánra, majd hozzá keverjük a Koronás Befőzőcukrot is. Tűzhelyre téve a forrástól számított 10 percig forraljuk. A kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük és lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sárgabarack­lekvár

Körtelekvár

Cideres eperlekvár

Málnás mangólekvár

Mézes citromos almalekvár

Eperlekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".