• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Kandírozott mandula

Hozzávalók

  • 3 dkg vaj
  • 1 teáskanál mézesfűszer
  • 10 dkg Koronás Kristálycukor
  • 2 nagy csipet só
  • 20 dkg mandula (héjas)

Elkészítés

Egy serpenyőt előmelegítünk, megolvasztjuk benne a vajat, hozzáadjuk a mézeskalács fűszert és a cukrot, kevergetjük, majd fél dl vízzel felengedjük. Kevergetve sűrítjük, majd hozzáadjuk a mandulát. Enyhén sózzuk. Sütőpapírra terítjük és 180 fokos sütőben még 10 percig pirítjuk. Tetszetős zacskóba csomagoljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Temető puding

Olajban sült perec

Kurkumával, gyömbérrel

Almás-banános turmix

Tejfölös-szedres pohárkrém

Joghurtos kevert süti

kandírozott vérnaranccsal

Fahéjas karika

cukormázzal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".