• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kandírozott mandula

Hozzávalók

  • 3 dkg vaj
  • 1 teáskanál mézesfűszer
  • 10 dkg Koronás Kristálycukor
  • 2 nagy csipet só
  • 20 dkg mandula (héjas)

Elkészítés

Egy serpenyőt előmelegítünk, megolvasztjuk benne a vajat, hozzáadjuk a mézeskalács fűszert és a cukrot, kevergetjük, majd fél dl vízzel felengedjük. Kevergetve sűrítjük, majd hozzáadjuk a mandulát. Enyhén sózzuk. Sütőpapírra terítjük és 180 fokos sütőben még 10 percig pirítjuk. Tetszetős zacskóba csomagoljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Epres-csokis kalácspuding

Meggy chutney

Florentin keksz

Répatorta

mascarpone krémmel

Fűszeres cukorszirup

Forró italokhoz

Körteecet

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".