• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Málnás sütemény

Hozzávalók

  • 3 tojás
  • 6 evőkanál dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 25 dkg sajtkém/mascarpone
  • 30 dkg liszt
  • 2 tk sütőpor
  • 15 dkg málna
  • málnaszemek a díszítéshez
  • 2 evőkanál Koronás Extra Finom Porcukor

Elkészítés

A tojásokat keverőtálba ütjük, hozzáadjuk a cukrot és robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a puha vajat és a mascarponét, ezekkel is habosítjuk. Beleöntjük a lisztet, a sütőport, elkeverjük a tésztát. Hozzákeverjük a málnát is, ne törjük össze a szemeket. Kivajazott kenyérformába öntjük a tésztát és 180 fokos sütőben50 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. Koronás Extra Finom Porcukorral megszórjuk, málnaszemekkel díszítjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Répás-mogyorós virágok

Áfonyás piskótatekercs

Tojáslikőrős mákos kuglóf

Almás tatin

Túrós áfonyás zsemik

Sajtfánk

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".