• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Málnás-zabpelyhes keksz

Hozzávalók

  • 100 g zabpehely
  • 90 g teljes kiörlésű liszt
  • 7 g sütőpor
  • fél teáskanál őrölt fahéj
  • 1 csipet só
  • 35 g olvasztott kókuszolaj
  • 1 db tojás
  • 135 g méz
  • 45 g Koronás Porcukor
  • 70 g friss málna

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverjük egy tálban, majd félretesszük 30 percre. Szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezre szedünk diónyi halmokat kellő távolságra egymástól, hogy tudjanak terülni. 170 fokra előmelegített sütőben 15 percen át sütjük légkeverés nélkül. Kihűlés után fogyasztjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Gluténmentes (GM) chia keksz

Csokis-makadámdiós cookies

Kandírozott narancsos, mákos keksz

Mákos vaníliás kifli

Mandulás keksz aszalt meggyel

Hópehelykeksz cukormázzal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".