![](/fileadmin/_processed_/8/e/csm_160_zabpelyheslinzer_800x1208_efaa3bb534.jpg)
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A nádcukrot a vajjal robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, sütőport, sót, lisztet, zabpelyhet, durvára vágott mogyorót. Összegyúrjuk, nedves kézzel diónyi golyókat formázunk, a golyó közepébe kisebb mélyedést nyomunk az ujjunkkal. A szélére benyomkodunk 4 mogyorót. A közepébe lekvárt adagolunk. Sütőpapírral sütőlemezre ültetjük őket, egymástól távolabb, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás