• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Narancsos-almás áfonyalekvár

Hozzávalók

  • 1 kg friss áfonya
  • fél kg alma (tisztítva mérve)
  • 1 kisebb narancs reszelt héja
  • 500 g Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, az almát kis kockákra vágjuk.  A málnát és az almát összekeverjük a befőzőcukorral, belereszeljük a narancs héját, és felfőzzük. Forrástól számítva 8–10 percig főzzük, majd leturmixoljuk, és forrón steril üvegekbe töltjük. 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Narancsos-almás áfonyalekvár

Vaníliás-rebarbarás meggylekvár

Áfonya-málnalekvár

Kivis eperlekvár

Erdeigyümölcs-lekvár / Rote Grütze lekvár

Konyakos meggylekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".