• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Narancsos-csokidarabos keksz

Hozzávalók

  • 150 g puha vaj
  • 80 g Barna Nád Kristálycukor
  • 1 db tojás
  • fél narancs reszelt héja
  • 250 g búzaliszt
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • 200 g étcsokoládé felaprítva / csokicseppek

Elkészítés

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki két tepsit.  A csokoládét felaprítjuk, a lisztet összeforgatjuk a sütőporral. A puha vajat kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd a tojást és a narancs reszelt héját is hozzáadjuk. Beleszórjuk a lisztes keveréket, kissé összeforgatjuk, majd a csokoládét is hozzáadjuk és összekeverjük/gyúrjuk. Gombócokat formázunk a masszából, tepsire helyezzük, és tenyérrel kissé kilapítjuk őket. 12–14 percig sütjük, majd rácson hagyjuk kihűlni.
 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Narancsos-csokidarabos keksz

Színes-csokis keksz

Kókuszos-áfonyás keksz

Citromos kekszek

Egyszerű alapkeksz

Forralt boros sütemény

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".