• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Nektarinos-sárgabarackos túrós rétes

Hozzávalók

  • 1 rúd leveles tészta
  • 10 dkg sárgabarack
  • 15 dkg nektarin
  • 30 dkg túró
  • 10 dkg tejföl
  • 5 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 10 dkg tejföl
  • 1 tojás
  • 20 g zsemlemorzsa
  •  
  • 1 tojássárgája
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk, felkockázzuk. A túrót összekeverjük a tejföllel, a cukorral, a tojással és a zsemlemorzsával. A leveles tésztát kitekerjük, megkenjük a túróval, majd rászórjuk a felkockázott barackokat. A hosszabbik oldalánál fogva feltekerjük úgy, hogy a hajtás alulra kerüljön. Átemeljük egy tepsire/sütőlapra és a felvert tojással lekenjük. 180 fokos sütőben 20–25 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk, háromszögekre vágjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Barackos-túrós lepény

Almás tatin

Bodzás palacsinta eperlekvárral

Mandulás tallér csokival

Epres csokis minipite

Valentin napi szíves süti

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".