• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Nektarinos-sárgabarackos túrós rétes

Hozzávalók

  • 1 rúd leveles tészta
  • 10 dkg sárgabarack
  • 15 dkg nektarin
  • 30 dkg túró
  • 10 dkg tejföl
  • 5 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 10 dkg tejföl
  • 1 tojás
  • 20 g zsemlemorzsa
  •  
  • 1 tojássárgája
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk, felkockázzuk. A túrót összekeverjük a tejföllel, a cukorral, a tojással és a zsemlemorzsával. A leveles tésztát kitekerjük, megkenjük a túróval, majd rászórjuk a felkockázott barackokat. A hosszabbik oldalánál fogva feltekerjük úgy, hogy a hajtás alulra kerüljön. Átemeljük egy tepsire/sütőlapra és a felvert tojással lekenjük. 180 fokos sütőben 20–25 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk, háromszögekre vágjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Karácsonyi karamelles, fehércsokis piskótatekercs

Szilvás-barackos galette

Bosziujjak

Fahéjas csiga krémsajtos cukormázzal

Erdei gyümölcsös-mandulás pite

Almás-diós kuglóf

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".