• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

New York Cheesecake keksz

Hozzávalók

A tésztához

  • 140 g graham keksz
  • 140 g liszt
  • 1,5 teáskanál sütőpor
  • 115 g vaj
  • 90 g Koronás Aranybarna Cukor
  • 1 db tojásfehérje

A töltelékhez

  • 1 db tojássárgája
  • 85 g natúr krémsajt
  • 50 g Koronás Kristálycukor
  • 1 db reszelt citromhéj

Elkészítés

Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. Egy nagy tálban összetörjük a graham kekszeket, és alaposan hozzákeverjük a lisztet és a sütőport. Egy konyhai robotgépben habosra keverjük a vajat a barnacukorral. Hozzáadjuk a tojásfehérjét is, majd addig keverjük, míg teljesen homogén lesz. A vajas részt a graham kekszes alaphoz dolgozzuk. Egy másik tálban összekeverjük a krémsajtot, a tojássárgát és a kristálycukrot, citromhéjat, majd félretesszük Egy kis fagyis kanállal kiadagoljuk a tésztát egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezre. A hüvelykujjunkat a keksz közepébe nyomva peremet készítünk a kekszeknek. Egy kanállal a sajtkrémes tölteléket a kekszek mélyedéseibe szedjük. Kb. 12 perc sütés után kivesszük és hagyjuk kihűlni a kekszeket.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mézeskalács keksz

Vaníliás-rumos korongok

New York Cheesecake keksz

Zabpelyhes linzer

Kerek rácsos keksz

vegán variációban is

Sütőtökös zabkeksz

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".