• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

New York Cheesecake keksz

Hozzávalók

A tésztához

  • 140 g graham keksz
  • 140 g liszt
  • 1,5 teáskanál sütőpor
  • 115 g vaj
  • 90 g Koronás Aranybarna Cukor
  • 1 db tojásfehérje

A töltelékhez

  • 1 db tojássárgája
  • 85 g natúr krémsajt
  • 50 g Koronás Kristálycukor
  • 1 db reszelt citromhéj

Elkészítés

Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. Egy nagy tálban összetörjük a graham kekszeket, és alaposan hozzákeverjük a lisztet és a sütőport. Egy konyhai robotgépben habosra keverjük a vajat a barnacukorral. Hozzáadjuk a tojásfehérjét is, majd addig keverjük, míg teljesen homogén lesz. A vajas részt a graham kekszes alaphoz dolgozzuk. Egy másik tálban összekeverjük a krémsajtot, a tojássárgát és a kristálycukrot, citromhéjat, majd félretesszük Egy kis fagyis kanállal kiadagoljuk a tésztát egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezre. A hüvelykujjunkat a keksz közepébe nyomva peremet készítünk a kekszeknek. Egy kanállal a sajtkrémes tölteléket a kekszek mélyedéseibe szedjük. Kb. 12 perc sütés után kivesszük és hagyjuk kihűlni a kekszeket.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis kifli

Vegán rácsos keksz

Csokidarabos cookies

Párizsi krémmel töltött diós keksz

Pókos keksz

Csokis-makadámdiós cookies

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".